“Som moliners des de 1880”

La Història

Foto del primer molí amb tracció animal.

Una mirada al passat…

La casa la construeix una família, es creu que francesa, l’any 1749 i que ja eren moliners. El primer molí de la casa va ser de pedra amb el qual es feia servir tracció animal. No estem segurs, però seria plausible que el cognom Gibert fos una adaptació progressiva del francès al català, ja que el primer inquilí s’anomenava Isidre Jubert.

La història del Molí d’Oli Can Gibert es remunta a darreries del s. XIX, concretament l’any 1880 amb la seva fundació.
Per tant, podem dir que som moliners des de 1880 com a mínim, una data que ens dóna un valor afegit de notorietat i confiança amb els clients. Que han vist com hem evolucionat al llarg dels anys, mantenint la qualitat i mantenint-nos al dia, tant en el procés d’elaboració com en la normativa.

Actualitat

L’any 2010, decidim ampliar la nostra producció amb la plantació d’oliveres i s’adquireix un molí nou de continua que serveix d’extracció. El 90% de la nostra producció pròpia l’utilitzem per a l’elaboració dels nostres olis aromàtics i la resta elaborem oli verd i, en funció de l’anyada un oli prèmium. Les principals varietats que treballem són la Vera Montserratina (Zona El Bruc) i l’Arbequina.

A més, també oferim el servei de màquila a petits emprenedors i pagesos que volen fer el seu propi oli. D’aquesta manera, el pagès pot tenir l’oli del consum anual de la família o comercialitzar-lo.

Actualment, el Molí d’Oli Can Gibert es troba dins del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, i si ens visiteu tindreu la oportunitat d’aconseguir productes de proximitat amb aquest segell de qualitat!

Creiem que tradició i modernitat no estan renyits, innovem amb els nostres olis aromàtics oferint cinc referències que podeu comprar directament en aquesta web. També, si ho prefereixes, ens pots visitar a Sant Genís, Jorba.

Avui destaquem...

tast

Visita i tast

Vine a gaudir d'una experiència única al nostre molí centenari.

visita molí

Novetats

Estigues al dia de totes les notícies i novetats de Molí d'Oli Can Gibert